Валентина Недялкова е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на Ловеч.  Горд

...
Валентина Недялкова е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на Ловеч. 
Горд
Коментари Харесай

Валентина Недялкова е кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на Ловеч

Валентина Недялкова е претендентът на ГЕРБ-СДС за кмет на Ловеч. 

" Горд съм да ви показва новия ни избор за кмет на Ловеч от ГЕРБ-СДС - юристът Валентина Недялкова, която до момента не е позната като претендент в предизборни акции, въпреки да има административен опит в не една като ръководител на Районната (Общинската) изборна комисия. Уважаван експерт е и като член на Съвета на шефовете на “Информационно обслужване ”.

Тя е едно от обичаните лица за съгражданите си - сърдечен и радушен младеж, енергична и ведра. Отличава се с грациозност в връзките с хората и с умеене да отстоява позициите си с женска мекост. Родена е в Ловеч, приключила е Езиковата гимназия, стартирала е професионалния си път в града ни, основала е сполучлива адвокатска адвокатска фирма тук. Живее, работи и отглежда сина си в Ловеч.



Кандидатурата й е подсилена от листата ни за общински съветници от 29 души като междинната им възраст е 48 години. Има равнопоставеност сред мъжете в нея - 14 и дамите в тима - 15. Най-младият претендент е на 21 години – Преслав Генчев, а най-възрастният е 69-годишният Любомир Банчев. Има хора от разнообразни професионални посоки, с доста опит в Общинския съвет, само че и такива, които за пръв път ще се влеят в локалната власт, в случай че получат доверието на гласоподавателите.

Ето кои са претендентите на ГЕРБ-СДС: лидер е Ирина Митева, следват Валентина Недялкова, Георги Митев, Георги Терзийски, Антон Долапчиев, Андриана Младенова, Иво Райнов, Росица Маринова, Даниела Ганчева, Георги Карамишев, Петя Димитрова, Детелина Карапетрова, Даниела Ачкова, Павлина Стоянова, Миглена Иванова, Виктор Симеонов, Силвия Нейкова, Силвия Моева, Евтим Евтимов, Тихомир Маринов, Преслав Генчев, Виторио Нанков, Тодорка Петкова, Любомир Банчев, Виктория Маринова, Игнат Игнев, Светлана Недялкова, Драгомир Кирилов и Венцислав Христов.

На 29 октомври българските жители ще създадат един от най-важните избори – кой да ръководи и развива мястото, където живеят и работят, където учат децата им. Както постоянно, при номинациите ние се вслушваме в настроенията по места и издигаме локални хора с престиж, заслужили уважението на съгражданите си.

Успех на претендентите! За положителното на Ловеч ", заяви Николай Нанков от партията. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР